Jobba på Willes simskola

Lediga tjänster: en ledig tjänst

Jag heter William och jag driver Willes simskola här i Örebro sedan tre år tillbaka. Jag letar nu efter en person hjälpa mig att lära fler barn att simma till hösten.

Lite kort om Willes simskola
På Willes driver jag både simskola i grupp och i privatlektioner. Jag lär ut bröst och ryggsim och konceptet med Willes är att det ska vara roligt att lära sig att simma. För mig är det viktigt att alla barn i grupperna ska känna sig sedda, trygga och att de ska lära sig simma genom både lek och träning. Simskolans grupper är kunskapsbaserade i fyra olika nivåer för att barnen ska känna sig lagom utmanade.

Om tjänsten (1 st)
Tjänsterna är främst för gruppsimskola men det kan komma att finnas möjlighet till extra arbete genom undervisning av privatsimskola. I gruppsimskolan kommer du ta hand om upp till åtta barn per grupp. Den första terminen simskola kommer vara till hösten och då kommer du att ansvara för sex grupper i veckan uppdelat i på två dagar och arbetstiden kommer vara mellan 16:00-18:30 (bassängtiden kommer vara mellan 16:30-18:20).

Jag söker dig som
Utbildad simlärare och har mycket energi att ge. Jag önskar att du har några terminer kvar på universitetet då min tanke är att du ska kunna hinna bli en del av Willes simskola och att du själv ska hinna skapa goda relationer till kunderna fram tills din examen och kanske även därefter som ett extra arbete.

Lön
200kr/h

Låter det som något för dig? Kontakta mig på kontakt@willessimskola.se med ditt CV och jag ser fram emot att höra från dig!