Gruppsimskolalivräddning på Willes simskola
Bröst och Ryggsim på Eyrabadet

I gruppsimskolan så lägger jag stor fokus på att alla barn ska bli sedda, hörda och ha roligt. Genom att bygga upp en tillit så vågar barnen utmana sig själva och peppa varandra för att komma över vad som kan vara en rädsla. Vi kommer att gå igenom vattensäkerhet, badvett och alla kommer att få testa på att bada med flytväst.
Terminen är 10 veckor lång och är 1 gång i veckan på bokad dag. All simskola drivs på Eyrabadet som är lättåtkommligt med en massa bilparkeringar och för många, cykelavstånd. Alla grupper har sitt mål och Sjöstjärnan är förberedande till Sköldpaddan som i sin tur är förberedande till Bläckfisken.
Jag vill ha en bra kommunikation med er föräldrar och ger gärna tip, tricks och känslan av att vara med på resan mot simkunnighet. Motiverat så ska vi tillsammans göra det roligt att lära sig att simma.
Jag hoppas att vi ses i simhallen! Tryck "här" för att kommer direkt till boknings sidan.Information:
Sjöstjärnan är det första steget i trappan för att lära sig simma. Här bygger vi upp våran vattenvana genom lek och övningar så som glida, flyta, hoppa från kanten m.m. Att vi bygger upp till en grundlig vattenvana är viktigt för att ge oss de bästa förutsättnignarna till att lära oss simma. Sjöstjärnan är förberedande till Sköldpaddan. vid första och sista tillfället så kommer alla föräldrar vara välkomna att följa med in på lektionen. Därefter kommer vi följa en lista då det alltid är en förälderer med per gång efter terminen.

Mål:
Att vi ska bli säkrare i vattnet och mer självständiga (få en grundlig vattenvana).

Krav för bokning:
- Ska ha fyllt 4år.

Pris:
1500:-.

Information:
Sköldpaddan är det andra steget i trappan till att lära sig simma. Här övar vi på tekniken i bentag, lär oss vad ett bra flytläge är och stärker vår vattenvana genom lekfulla övningar i undervisningen, för att det ska var roligt att lära sig att simma. Sköldpaddan är förberedande till Bläckfisken. vid första och sista tillfället så kommer alla föräldrar vara välkomna att följa med in på lektionen. Därefter kommer vi följa en lista då det alltid är en förälderer med per gång efter terminen.

Mål:
Att vi ska lära oss grunderna och tekniken i bentagen samt få en större vattenvana.

Krav för bokning:
- Ska ha fyllt 5år.
- Ska ha en grundlig vattenvana.

Pris:
1500:-.

Information:
Bläckfisken är det tredje steget i trappan till att lära sig att simma. Nu kommer vi att lära oss tekniken i armtagen och längre in i terminen så kommer vi att träna på att kombinera arm och bentag för att få in rytmen i sin simmning. Genom att blanda in lek i undervisningen stärker vi vattenvanan under terminens gång. vid första och sista tillfället så kommer alla föräldrar vara välkomna att följa med in på lektionen. Därefter kommer vi följa en lista då det alltid är en förälderer med per gång efter terminen.

Mål:
Att vi ska lära oss tekniken i armtagen samt kunna kordinera arm och bentag.

Krav för bokning:
- Ska ha fyllt 5år.
- Ska kunna tekniken i bentagen.
- Ska ha en grundlig vattenvana.

Pris:
1500:-.